web analytics

Η MIETSEL Α.Ε. επισκευάζει το λεωφορείο της ΒΙΑΜΑΞ

Με ιδιαίτερη επιτυχία ολοκληρώθηκε ο μηχανικός έλεγχος και η προληπτική συντήρηση στο μουσειακό υπεραστικό αυτοφερόμενο λεωφορείων των Χ. & Β. Λαζαρόπουλου από τους τεχνικούς της εταιρείας “Mietsel”, στις σύγχρονες εγκαταστάσεις της λεωφόρου Κηφισού 96 στου Ρέντη.

Το μουσειακό λεωφορείο μπήκε στους χώρους της “Mietsel” τη Δευτέρα 3 Αυγούστου και ως την Παρασκευή 7 Αυγούστου ελέγχθηκε πλήρως στα συστήματα διεύθυνσης και κίνησης. Με ιδιαίτερη προσοχή και βαθιά γνώση των καθηκόντων τους, οι τεχνικοί της εταιρείας επιβεβαιώνουν το καλό όνομα της επιχείρησης στην αγορά και με το έργο τους αποδεικνύουν τι σημαίνει να διαθέτει κάποιος την εξουσιοδότηση της Bosch.

Πρέπει να επισημάνουμε στους φίλους των Παλαιών Ελληνικών Λεωφορείων ότι μας έκανε ιδιαίτερα θετική εντύπωση ότι όλο το τεχνικό προσωπικό της “Mietsel” μεταχειρίστηκε με ιδιαίτερη προσοχή και επιμέλεια ένα λεωφορείο που κατασκευάσθηκε πριν από 54 χρόνια. Το Mercedes Benz R 495 της Βιαμάξ μπήκε στην εταιρεία με κάποια τεχνικά θεματάκια, αλλά σε μερικές ημέρες που έμεινε στην Κηφισού βγήκε σαν καινούργιο, στην κυριολεξία.