Εξουσιοδοτημένο Συνεργείο Bosch

Η εταιρεία MIETSEL Α.Ε., πέραν των άλλων δραστηριοτήτων και στα πλαίσια της επιτακτικής ανάγκης τεχνικής υποστήριξης των ειδικών οχημάτων (ασθενοφόρα, πυροσβεστικά, λεωφορεία, γαιοπρωθητικά, ανυψωτικά κτλ) τα οποία η εταιρεία μας εμπορεύεται,  απέκτησε πρόσφατα ένα ολοκληρωμένο, με πολύχρονη εμπειρία, σύγχρονο συνεργείο επισκευής – συντήρησης παντός είδους οχημάτων (φορτηγών, ημιφορτηγών, λεωφορείων, επιβατικών, βαρέων οχημάτων, ασθενοφόρων κτλ.) και εξοπλισμού (κινητήρων, γεννητριών, εναλλακτών, εκκινητών κτλ.), κατάλληλο για ανάληψη συντήρησης εταιρικών στόλων οχημάτων.

Το επισκευαστικό κέντρο της MIETSEL Α.Ε. ευρίσκεται στην περιοχή του Αγ. Ιωάννη Ρέντη, Κηφισού 96 (δίπλα στο Makro), κοντά στο λιμάνι του Πειραιά και το κέντρο της Αθήνας. 
Αποτελείται από στεγασμένο φυλασσόμενο με κλειστό κύκλωμα χώρο 1.000 τ.μ., ο οποίος προήλθε από την εξαγορά ήδη αναγνωρισμένης στον χώρο εταιρείας Τεχνικής Υποστήριξης συνεχίζοντας και βελτιώνοντας το επίπεδο των Παρερχομένων Υπηρεσιών συντήρησης- επισκευής, προσφέροντας γνήσια ανταλλακτικά ή ισοδύναμα μόνο από αναγνωρισμένους κατασκευαστές,  μεγάλο μέρος των οποίων εισάγουμε μόνοι μας. Το συνεργείο λειτουργεί με την εγγύηση της Robert Bosch και είναι στελεχωμένο με έμπειρο εξειδικευμένο διοικητικό και τεχνικό προσωπικό.
Η οργάνωση και δομή της εταιρείας είναι τέτοια ώστε να ανταπεξέρχεται στην Τεχνική υποστήριξη εταιριών με μεγάλο αριθμό οχημάτων, 24 ώρες το εικοσιτετράωρο, 365 ημέρες τον χρόνο. Για τους παραπάνω λόγους και με γνώμονα την πληρέστερη Υποστήριξη των πελατών μας, επεκτείναμε τις συνεργασίες μας με γνωστές εταιρείες για την από κοινού παροχή Υπηρεσιών σε Ιδιωτικούς πελάτες, παρέχοντας προτάσεις «πακέτο» που αφορούν ταυτόχρονα το όχημα - πλαίσιο, την υπερκατασκευή και τον εξοπλισμό κάθε οχήματος. 

Το Κέντρο Τεχνικής Υποστήριξης της MIETSEL A.E. είναι εξοπλισμένο με όλους τους τύπους των διαγνωστικών μηχανημάτων παρέχοντας Ηλεκτρονική Διάγνωση, δυνατότητα προγραμματισμών και επισκευή όλων των τύπων των οχημάτων τόσο στα μηχανικά όσο και στα Ηλεκτρικά – Ηλεκτρονικά μέρη.
Είμαστε στην διάθεσή σας για τεχνική αξιολόγηση του επισκευαστικού μας κέντρου και την ανάληψη Υπεύθυνης Συντήρησης Επισκευής των οχημάτων σας.

Up Print This Page

 

 
©2009 - 2013 Mietsel SA - Design & Development by Dstream - Optimize Web pages for 1024x768 resolution